Online-Jurist.com

Online-Jurist.comOnline-Jurist.com

         juridisch advies online

      
 

 
 

algemene voorwaarden opstellen Algemene Voorwaarden Opstellen

Juridisch advies inzake algemene voorwaarden opstellen 

_______________________________________________________________________________

<< Aktie:  Algemene voorwaarden opstellen: €369,- (excl. 21% btw) ! >>

 Email  nu o.v.v. ''aktie algemene voorwaarden opstellen''. >> (geldig tot 15-05-2015) 
_______________________________________________________________________________ 

Een bedrijf starten of een onderneming runnen is ondenkbaar zonder goede algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden kunnen bijvoorbeeld bestaan uit leveringsvoorwaarden, verkoopvoorwaarden en betalingsvoorwaarden. Hiermee sluit u aansprakelijkheid uit regelt zaken als leveringstermijnen, betalingsvoorwaarden, eigendomsvoorbehoud, overmacht, retentierecht, reclames en toepasselijk recht in geval van een geschil.

Laat uw leveringsvoorwaarden opstellen, checken of redigeren door de juridisch specialist van Online-Jurist.com.

Online juridisch advies

Zijn uw algemene voorwaarden nog up to date en voldoen ze nog aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Nederlands Recht en Europese Regelgeving? Bent u op de hoogte van de potentiële problemen rond toepasselijkheid van algemene voorwaarden bij internet-transacties en afstandskoop? Weet u hoe u de leveringsvoorwaarden moet hanteren? Bieden ze u de juiste bescherming tegen aansprakelijkheid? Bent u op de hoogte van de knelpunten bij aansprakelijkheidsbedingen en exoneratieclausules in de praktijk? Heeft u uw algemene voorwaarden recentelijk laten controleren door een jurist met ervaring? Weet u hoe u algemene voorwaarden moet hanteren in combinatie met standaardcontracten? Vraag ons om online juridisch advies.

Er geldt in het kader van de algemene voorwaarden een wettelijke informatieplicht en de algemene bepalingen mogen niet onredelijk bezwarend zijn.

Wij zorgen er voor dat de leveringsvoorwaarden in lijn zijn met uw bedrijfsvoering, zodat u veilig en met een gerust hart kunt zakendoen.

Online Jurist

Een bedrijf of webwinkel beginnen is zoals gezegd ondenkbaar zonder goede algemene voorwaarden. Leveringsvoorwaarden maken een hier belangrijk onderdeel van uit. Met goede leveringsvoorwaarden sluit u aansprakelijkheid uit en regelt u zaken als leveringstermijnen, eigendomsvoorbehoud en overmacht. Informeer naar de mogelijkheden bij Online Jurist.

De algemene voorwaarden, ook wel algemene bepalingen genoemd, kunnen het best gedeponeerd worden bij de KvK of bij de Rechtbank.

Laat uw algemene voorwaarden opstellen door Online-Jurist.com.

Neem vrijblijvend online contact met ons op via email of gebruik het contactformulier. Een online jurist neem vervolgens emailsweegs contact met u op.

___________________________________________________

Juridisch nieuws en juridische actualiteiten:

Copyright © 2011-2015 Online-Jurist.com All Rights Reserved.