Online-Jurist.com

Online-Jurist.comOnline-Jurist.com

         juridisch advies online

      
 

 
 

intellectueel eigendom Intellectueel Eigendom

Juridisch advies inzake intellectueel eigendom

Online-Jurist.com kan u adviseren en bijstaan bij intellectueel eigendomsrechtelijke aangelegenheden, zoals het beschermen van uw ideeën, handelsnaam, copyrights, nationaal en internationaal. Wij hebben jarenlange ervaring en dragen kennis van de procedures op het gebied van het intellectueel eigendom, waaronder het portretrecht, bewijsvoeringsperikelen in het auteursrecht, het domeinnamenrecht en het databankenrecht. Voor al uw vragen over intellectueel eigendom kunt u bij ons terecht.

Juridisch advies online

Voor online juridisch advies inzake merknaamregistratie, inclusief woordmerk, beeldmerk en logo bij het BOIP bent u bij ons aan het juiste adres. Ook het voeren van een oppositieprocedure behoort tot de mogelijkheden. Heeft u behoefte aan juridisch advies online inzake het intellectueel eigendomsrecht dan komen wij via email een opdrachtverlening overeen waarin de omlooptijd staat vermeld, de werkzaamheden en het aantal declarabele uren dat wij aan uw zaak besteden. Op deze manier weet u qua kosten waar u aan toe bent.

Auteursrechten

Wilt u uw ideeën, auteursrechten (zoals teksten, muziek, foto's, kunstwerken, logo's, concepten, modellen, software) of handelsnaam laten registreren? Of meent u dat er een inbreuk op uw auteursrechten heeft plaatsgevonden? Neem dan vrijblijvend online contact met ons op. Laat u bijstaan door een jurist intellectueel eigendom met ervaring.

___________________________________________________

Juridisch nieuws en juridische actualiteiten:

Copyright © 2011-2015 Online-Jurist.com All Rights Reserved.