Online-Jurist.com

Online-Jurist.comOnline-Jurist.com

         juridisch advies online

      

 

 

 
 

online jurist Online Jurist  

Ook juristen gaan met hun tijd mee. Online-Jurist.com kan u adviseren en bijstaan bij tal van juridische aangelegenheden. Laat u online adviseren en bijstaan door een gespecialiseerd jurist! Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in of stuur ons een email.

Omdat wij graag efficiënt werken en de kosten voor u graag laag houden, werken wij veelal via de elektronische snelweg en papieren post. Deze werkwijze voorkomt bovendien misverstanden die u naar aanleiding van ellenlange mondelinge gesprekken zou kunnen ondervinden. Dit houdt kosten laag doordat dan geen kantoorkostentoeslag wordt doorberekend, en doordat bijvoorbeeld geen reiskosten of tijdrovende telefoonnotities behoeven te worden gemaakt. Bij ons is het motto: meteen aan de slag voor de cliënt, daar heeft u echt het meest aan!

Werkwijze Online Jurist

Nadat u met ons contact heeft gezocht maken wij een plan van aanpak om:

1. doelmatig en effectief antwoord op uw juridische vraag te geven, of;

2. om met een heldere en efficiente oplossing voor uw juridische probleem te komen.

Kunt u zich vinden in dit voorgestelde plan van aanpak van Online Jurist dan komen wij een schriftelijke opdrachtverlening overeen met daarin een korte omschrijving van de werkzaamheden en de geschatte kosten voor het online juridisch advies, zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

 
Contact
Vul uw naam en emailadres in, en het onderwerp van uw vraag.
 
 

Waarom een jurist online?

In een groot aantal juridische procedures, en bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden is het inschakelen van een advocaat niet verplicht of nodig. U mag alle juridische procedures bij de kantonrechter (arbeidsrecht, sociaal recht, huurrecht, bestuursrecht *onbeperkt, dus ook boven € 25.000*, maar ook consumentenzaken (tot € 40.000), (letsel)schadezaken en geldvorderingen (tot € 25.000) maar ook zaken over schadevergoeding en intellectueel eigendom zelf voeren. Een juridisch adviseur of een jurist online kan u daarbij helpen of namens u optreden. Dit noemen we procesrechtelijke vertegenwoordiging. Denk daarnaast aan het starten van een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Heeft u vragen over voeding en recht, levensmiddelenrecht, cosmetica of geneesmiddelenwetgeving? Of wilt u een startup uitrollen op internet, compleet met mobile apps. Dan krijgt u te maken met intellectueel eigendom zoals muziekrechten. Daarvoor kunt u ook bij een van onze partners terecht. De tarieven zijn voordeliger dan het inschakelen van een advocaat. Indien nodig of gewenst kan Online-Jurist.com u doorverwijzen naar een gespecialiseerde advocaat met ervaring bij u in de buurt.

Downloads:

voorbeeld ontslagbrief werknemer: download

voorbeeld ontslagbrief werkgever: download

kantonrechtersformule berekenen: download

Online juridisch advies

Online-Jurist.com heeft jarenlange ervaring met online juridisch advies en kennis van de verschillende procedures, belangenbehartiging, de wetgeving, de rechtspraak en de rechten en plichten van de verschillende partijen (burgers onderling, instanties/bedrijven, overheden en werkgevers). Heeft u behoefte aan informatie of advies over het opstellen van algemene voorwaarden of het controleren van uw arbeidsovereenkomst of VOF-samenwerkingscontract, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het oprichten van een onderneming kunt u bij ons terecht. Wij zijn een Nederlands kantoor en voeren een algemene civielrechtelijke praktijk, waarbij de nadruk op contractenrecht en bedrijfsrecht ligt.

Neem vrijblijvend online contact met ons op. Wij nemen vervolgens direct online contact met u op.

__________________________________________________

Juridisch nieuws en juridische actualiteiten:

 

Copyright © 2011-2015 Online-Jurist.com All Rights Reserved.