Online-Jurist.com

Online-Jurist.comOnline-Jurist.com

         juridisch advies online

      
 

 
 

schadevergoeding Schadevergoeding 

Juridisch advies inzake schadevergoeding

Online-Jurist.com kan u adviseren en bijstaan bij schadevergoeding en aansprakelijkheidsrechtelijke kwesties. Voor al uw vragen op het gebied van schadevergoeding kunt u bij ons terecht. Heeft iemand anders schade bij u veroorzaakt of heeft u zelf schade berokkend en komen partijen er onderling niet uit, laat u dan adviseren door een online jurist met affiniteit en ervaring met het schadevergoedingsrecht.

Laat u online adviseren door een in schadevergoeding gespecialiseerd jurist. Neem vrijblijvend contact op.

Waarom juridisch advies online?

In een groot aantal juridische procedures, en bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden is het inschakelen van een advocaat niet verplicht of nodig. U mag alle juridische procedures bij de kantonrechter (arbeidsrecht, sociaal recht, huurrecht, bestuursrecht *onbeperkt, dus ook boven € 25.000*, maar ook consumentenzaken (tot € 40.000), (letsel)schadezaken, aansprakelijkheid en geldvorderingen (tot € 25.000) zelf voeren. Een juridisch adviseur kan u daarbij helpen of namens u optreden. De tarieven zijn voordeliger dan het inschakelen van een advocaat. Indien nodig of gewenst kan Online-Jurist.com u doorverwijzen naar een gespecialiseerde advocaat met ervaring bij u in de buurt.

Online jurist

Online-Jurist.com heeft ruime ervaring in en kennis van de verschillende procedures, belangenbehartiging, de wetgeving, de rechtspraak, proactive lawyering en de rechten en plichten van de verschillende partijen (burgers onderling, instanties/bedrijven, overheden en werkgevers).

Laat u adviseren en bijstaan door een gespecialiseerde jurist schadevergoedingsrecht!

Neem vrijblijvend online contact met ons op. 

___________________________________________________

Juridisch nieuws en juridische actualiteiten:

Copyright © 2011-2015 Online-Jurist.com All Rights Reserved.